karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Måltidsbiträde till Rösjöskolan

Ansök nu

Måltidsbiträde till Rösjöskolan

Arbetsbeskrivning

Rösjöskolan är en inkluderande skola, där alla elever ska få arbeta utifrån sina förutsättningar, känna trygghet och vara en del av ett sammanhang.

Rösjöskolan är en kommunal grund- och grundsärskola om cirka 400 elever från förskoleklass till årskurs 6 i Edsberg, Sollentuna kommun. Med närhet till naturreservat, en inspirerande skolgård och med aktiva klassrum skapar vi rörelse genom hela skoldagen och finner lärande såväl inne som ute. Rörelse är en viktig del av skolans hälsofrämjande arbete och det syns bland annat genom att vi varje morgon startar med pulshöjande aktiviteter på skolgården, vilka leds av skolans lärare i idrott och hälsa.

Som måltidsbiträde på Rösjöskolan kommer du att arbeta med kökets alla arbetsuppgifter utom tillagning av varm mat.

Hos oss kommer du att blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas.
 

Kvalifikationer

I Rösjöskolans skolrestaurang krävs ett engagemang och delaktighet i alla arbetsmoment och att möta skolans alla elever. Rösjöskolan producerar egna måltider med bra råvaror.

Utbildning om måltidsbiträde alternativt lång erfarenhet som måltidsbiträde efterfrågas.

Som måltidsbiträde på Rösjöskolan ska du ha tidigare erfarenhet av att arbeta som måltidsbiträde och tycka om att samarbeta. Kunskaper inom HACCP, egenkontroll och EU-förordningar är ett krav.

Meriterande om du har kunskaper om allergikoster.

Du bör ha erfarenhet av att arbeta enskilt samt tillsammans med kollegor och i stora hushållskök.

Du ska ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Förmågor och färdigheter

Självständighet
Självgående
Uthållig
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Omdöme
Strukturerad

Vi erbjuder

Ett arbete i en av Sveriges bästa skolkommuner. Du kommer till en kommun där delningskultur är ett starkt ord och som efterlevs. Du väljer en verksamhet men får en hel kommun. 

Du kommer att arbeta i en verksamhet med hög pedagogisk utbildning i skola och verksamhet. En verksamhet som bygger på att undervisning är vårt huvuduppdrag men som kan genomföras på många olika sätt. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som vill samarbete och som vill att hela skolan ska vara den bästa skolan. Vi gör det ihop och vi har väldigt roligt tillsammans.

Här kan du läsa om förmåner för dig som medarbetare i Sollentuna kommun. 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

logo
Måltidsbiträde till Rösjöskolan

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret